fiery_roml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://clearmind247.co.uk/fieryplay-no-deposit-bonus-kroki-i-metody]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.