Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x35, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://green-aardvark-774589.hostingersite.com/fiery-play-bonus-code-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty-dla-polskich-graczy]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.