Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3000 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://ekstrom.fi/?p=25945]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.