Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://gadgetchili.com/fieryplay-kod-bonusowy-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.