fiery_xbml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=app18548.cloudwayssites.com/fiery-play-bonus-code-co-warto-wiedziec]https://app18548.cloudwayssites.com/fiery-play-bonus-code-co-warto-wiedziec[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.