fiery_awml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=backupnow.in/2026/08/28/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-powitalnym-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]https://backupnow.in/2026/08/28/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-powitalnym-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.