Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Obrot to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://loveinbible.com/2026/08/28/fieryplay-kody-jak-zweryfikowac-konto-i-odblokowac-bonus]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.