Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://lacasadelaabuelarosy.es/2026/08/28/firespin-bonus-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.