fiery_zjml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://helmannsentiero.com/index.php/2026/08/28/fieryplay-no-deposit-bonus-jak-odebrac-warunki-obrotu-i-szybka-wyplata]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.