Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://ostravskytabor.cz/uncategorized/fiery-play-kod-bonusowy-bez-depozytu-krok-po-kroku-warunki-i-wyplaty]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.