Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://bestnursinghomework.com/firedry-pelny-przeglad-rejestracja-bonusy-i-metody-platnosci-dla-polskich-graczy]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.