Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://cocochill.in/fiere-play-kompletny-przewodnik-po-funkcjach-bonusach-i-metodach-platnosci]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.