fiery_ffml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://pusatmesinlaundrymedan.com/arsip/9411]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.