fiery_yzml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Obrot to x30, co jest znosne, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://icop.darunnajah.ac.id/firey-play-co-warto-wiedziec]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.