Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://mintco.codnize.com/fiery-play-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.