fiery_seml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://newcastleflatbedtowtruck.com.au/fiery-play-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fier play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.