fiery_pjml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://moparsearch.com/2026/08/28/fiery-play-kody-bonusowe-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.