Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Obrot to x40, co jest znosne, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://softpaqi.net/kody-bonusowe-fieryplay-bez-depozytu-kroki-i-metody]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.