Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://ostravskytabor.cz/uncategorized/fiery-play-kod-bonusowy-bez-depozytu-krok-po-kroku-warunki-i-wyplaty]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.