fiery_shml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://thespicecity.com/bonus-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.