fiery_xyml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://firstrun.in/fiery-play-co-warto-wiedziec]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.