fiery_qaml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://seinblog.de/?p=10873]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.