fiery_shml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://rockstar.broker/fieryplay1-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.