Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=alcaldiaeloyalfaro.gob.ec/kod-bonusowy-fiery-play-kroki-i-metody]https://alcaldiaeloyalfaro.gob.ec/kod-bonusowy-fiery-play-kroki-i-metody[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.