fiery_pjml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://cine-rental.nl/2026/08/28/fireplay-kod-promocyjny-co-warto-wiedziec]fier play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.