fiery_eyml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x35, co jest w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://calhaserufosuberlandia.com.br/fieri-play-przeglad-kasyna-bonus-powitalny-i-metody-platnosci]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.