Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sewletsfaceit.co.uk/fiery-play-com-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.