fiery_haml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 200 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://speedy.scriptsbundle.com/fieryplay-code-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-dostepie]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.