Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x40, co jest znosne, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://lacasadelaabuelarosy.es/2026/08/28/firespin-bonus-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.