fiery_fbml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://demo.girlycolours.in/fiery-play-wszystkie-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty-w-polsce]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.