fiery_izml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co jest w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://fasttrackpost.com/95019]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.