Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://hanbit-metalmask.com/?p=8962]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.