Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://111nav.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-jak-go-aktywowac-warunki-i-metody-platnosci]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.