Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://faritechsolution.com/fair-play-kod-bonusowy-w-polsce-praktyczny-przewodnik-dla-graczy/?v=866ba89ba952]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.