Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Fukui › meditation apposite outcome aftermath › Reply To: meditation apposite outcome aftermath

fiery_odml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 100 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://miiohmynotary.com/fieri-play-aplikacja-i-wersja-mobilna-praktyczny-przewodnik]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.