Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co jest w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://arusnews.com/2026/08/28/fiery-play-weryfikacja-konta-kyc-krok-po-kroku]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.