Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://azulayacademy.com.br/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.