Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://southernropesusa.com/fiery-play-aplikacja-co-warto-wiedziec]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.