fiery_avml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://superprinttech.com/bonus-fieryplay1-przewodnik-rejestracja-depozyt-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.