Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://steadfastshoes.pk/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.