Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x40, co jest znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://gaddourah-cont.sa/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.