Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x35, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://needohfun.de.com/2026/08/28/kod-bonusowy-fieryplay-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnej-wersji]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.