Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://stonemotorcycle.com.br/fiery-play-polska-kompletny-przewodnik-po-kasynie-bonusie-powitalnym-i-metodach-platnosci]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.