fiery_ftml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://xn—-itboqcfed6k.xn--p1ai/2026/08/28/fier-play-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.