fiery_lnml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co jest w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://theminhaj.in/fieryplay-no-deposit-bonus-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-licencji]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.