fiery_lnml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://takeda-seitai.com/2026/08/28/firespin-bonus-przeglad-oferty-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.