Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://bestdetectiveagencyindelhi.com/kod-bonusowy-fiery-play-kompletny-przewodnik-po-bonusie-i-warunkach]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.