fiery_lnml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://escuelaleparc.com/bonus-fieryplay1-w-polsce-kompletny-przewodnik]fier play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.