fiery_lnml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sa-hoause.com/2026/08/28/fiery-play-pl-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.