Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Iwate › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://lemonchiffon-hedgehog-450263.hostingersite.com/kod-bonusowy-fieryplay-przeglad-i-dostepne-opcje]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.